Vrolijke kleuren verf voor op de muur

Vrolijke kleuren verf voor op de muur

Het inrichten van je nieuwe woning bestaat uit een hele reeks grote stappen. Het begint met het uitzoeken van een vloer, en het eindigt met het inrichten van de meubels. En daartussenin moet je ook nog eens uitzoeken welke kleuren je op de muren wilt. Dit is voor veel mensen een moeilijke keuze. Het verven van de muren in je woning doe je immers niet ieder jaar, dus het is belangrijk om een kleur te kiezen waar je langere tijd van kunt genieten. Hieronder staan drie van de meest populaire muurverf kleuren. En twijfel je dan nog? Dan kun je altijd het interieurontwerp in Utrecht om hulp vragen.

Okergeel

Één van de meest populaire trends op het gebied van muurverf, is de okergele kleur. Deze tint is een mooie combinatie van aardebruin en geel, waardoor de kleur warm en natuurlijk oogt. Omdat de kleur zo populair is, zijn er tevens voldoende meubels en huisdecoraties te vinden om je huis verder mee in te richten. Daarnaast staat okergeel ook goed in combinatie met houten meubels én planten. Is okergeel niet helemaal jouw ding, maar houdt je wel van de aardetinten? Kies dan voor bijvoorbeeld zandbruin of beige.

Mintgroen

Mintgroen is een andere populaire kleur voor muren. De lichte tint is zo populair geworden door de rust en neutraliteit die hij uitstraalt. Terwijl de kleur toch meer kleur en sfeer meegeeft aan een ruimte dan wanneer je de muur wit zou schilderen. Mintgroen is prachtig in combinatie met witte meubels, en andere lichte tinten. Daarnaast zorgt de neutrale kleur ervoor dat je de muur nog gemakkelijk kunt aankleden met extra decoraties zoals schilderijen of fotolijstjes.

Zwart

De zwarte muur is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Het is een zeer stoere en gedurfde stijl, maar de zwarte muur staat fantastisch in combinatie met leren of metalen meubels. Vind je zwart nét iets teveel van het goede, maar spreekt een donkere muur je wel erg aan? Kies dan voor donkergroen of donkerblauw.

tynaarlovastgoed

Related Posts

Vaardigheden en diensten van een klusjesman

Vaardigheden en diensten van een klusjesman

Een goed overzicht van de kosten voor asbestsanering

Een goed overzicht van de kosten voor asbestsanering

Wat is constructie

Wat is constructie

Een schilder inhuren

Een schilder inhuren

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.